diumenge, 31 d’octubre del 2010

UN DIA DE 25 HORES



Ja podrien ser tots els dies com avui, que duressin 25 hores!! 

En veure l'hora extra d'avui, m'he proposat utilitzar-la per a possar-me a pintar i... m'he estat gairebé tot el matí per fer aquesta aquarel·la.
He intentat representar la Cala de Sant Francesc i he fet servir una foto molt antiga que sortia en unes fitxes d'una col·lecció de fa molts anys, crec que de la prensa dominical. Tan antiga devia ser la foto que fins i tot el roc d'en mig de la platja ha desaparegut en les fotos més recients que he trobat de la mateixa cala. Estarà sota l'aigua?

Aquí la foto, la qualitat és pèssima per què és foto d'una foto i amb mala llum, però dona l'idea.


dimecres, 20 d’octubre del 2010

TARDOR 2010



Cada tardor és una festa dels colors que més bé em fan sentir. Una barreja de càlids en equilibri amb els verds que es resisteixen a madurar i els freds blaus de l'aigua i els cels.

Aquest és un apunt ràpid que vaig fer ahir a la meva llibreta viatgera, encara que aquesta vegada no ha viatjat més enllà de casa, i el que ha quedat plasmat és -més o menys- el que tenia rondant pel cap.

Ja tinc ganes de planificar una excursió a la nostra Fageda d'en Jordà, que ben diferent deu estar de l'estiu!.

dijous, 14 d’octubre del 2010

AL COR DEL LLAC



                                                                             Pastís

Provant uns pastissos que tenia per casa, m'ha sortit això. Temps dedicat: 15'. M'he empastifat els dits per que els he fet servir per a barrejar la pols que deixen anar. Ha estat bé, però no crec que repeteixi gaire. De moment, encara prefereixo fer servir els pinzells.


Feia dies que volia anar a tallar-me els cabells. Com sempre que em decideixo anar, tinc clar com vull que me'ls tallin, però no sempre me'n surto a l'hora d'explicar-me. Per tant, aquesta tarda m'he anat a la perruqueria amb la meva llibreta viatgera i els he mostrat la idea amb aquests esbossos. I així m'han entés prou bé, per fi!!!

A l'esquerra és com duia els cabells, a la dreta com el volia i així me l'han tallat.
I això que ja miro jo d'explicar-me, hagués dit:  tall bob en degradat suau i desfilat... però sé que el resultat no hagués estat el mateix. Un cop més, una imatge val més que mil paraules.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...