dimarts, 31 de maig del 2011

EN DIRECTE, PLEIN AIR



Aquesta aquarel·la l'he fet en directe, plein air que diriem, a una de les sessions del taller al que m'he apuntat al Centre Cívic de Can Deu del meu barri. Si tot va bé i puc, aquest estiu seguiré amb classes de dibuix -i alguna sessió de danses àrabs, jeje... tot i que això no vingui al cas ara-.

És molt interessant pintar en grup i amb un mestre de la pintura com és en Jesús Martín, que imparteix classes en d'altres centres cívics de Barcelona també. N'estic aprenent molt i aixó fa que encara tingui més motivació per a seguir amb aquesta afició, ara compartida amb més gent que estic coneixent i amb la que em sento molt bé.

Aquest fragment de la cúpula que represento pertany a una glorieta que es troba a la terrassa de Can Deu, una bella finca modernista que durant décades va ser la residència d'una de les famílies aristocràtiques de la zona, els Deu. Aquest espai es va convertir en un centre cívic al 1986 i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament al barri de Les Corts. És un espai amb una personalitat, un encant i una tranquil·litat difícils de trobar en plena ciutat.

També em vaig atrevir a fer una aquarel·la del bust del patriarca de la casa, que es troba també a la mateixa terrassa.  Encara em falta molta pràctica amb la figura humana que trobo especialment difícil.



4 comentaris:

Jane ha dit...

Dipingere en plein air è molto difficile, ma ci sei riuscita benissimo, bella la tua opera.
Il ritratto anche è molto interessante, la cosa forse più difficile in assoluto... ma anche per questo molto stimolante. Ciao

lanuor ha dit...

Al Gaudí li hagués encantat que treballessis per ell. T'ha quedat perfecte!
Jo també estic plantejant-me això de les danses àrabs.
Una abraçada!

Anamaria do Val ha dit...

Silvia, fiquei encantada com esse fragmento de cupula que você pintou! Está lindo! Eu gosto muito de pintar ao ar livre.

Também acho difícil fazer figura humana. Mas, se não tentamos...
Penso que pintar uma estátua é mais difícil do que pintar um modelo vivo.
Bons trabalhos, querida e um bom domingo para você

Sílvia, Barcelona. ha dit...

Grazie, Jane. Sono contento che ti piace. All'aperto dipingere un quadro è anche fonte di confusione per tutte le applicazioni necessarie per avere intorno, ma è divertente. Ciao!



Lanuor, a mí m'hagués encantat haver conegut la font de creativitat que era en Gaudí. Gràcies amiga! Lo de les dances, seria una passada fer-ho juntes! Ho tenim molt a prop de casa. Ja parlarem.



Anamaria, muito obrigado! Estou tão feliz em seu comentário. A figura humana é para mim um desafio muito grande. Mas tentar é circular e pode adquirir. Um abraço amigo e passar uma semana feliz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...